The Wild Boar Rogaining

Crónica | 01/02/2014

Més de 180 equips es van donar cita el passat diumenge al THE WILD BOAR ROGAINING.  


Un any més, i ja són 6 les edicions disputades d’aquesta magnífica cursa, es va celebrar THE WILD BOAR ROGAINING. En aquesta ocasió, igual que el campionat d’Europa de 24 hores de l’any passat, es va celebrar a la Població de La Llacuna situada a la comarca de l’Anoia (Barcelona).

Més de 180 equips de 2 a 5 competidors, molts d’ells vinguts d’arreu de la península i de tot Europa es van donar cita el dia 25 de gener a les 11:00 del matí a la plaça de l’església de La Llacuna.


 

Amb el so de les 11 campanades es va donar la Sortida a les diferents categories que participaven en el rogaining: Homes, Dones, Mixtes i Veterans.  Les  quals disposaven de 6 hores de temps per visitar el nombre màxim de Balises possibles.
Amb un dia fantàstic que prometia una gran jornada d’Orientació i una temperatura òptima per córrer. Cada equip escollia un itinerari diferent, conforme a l’estratègia que havien establert, per aconseguir el màxim de punts possibles.

Tots els equips es van trobar amb un circuit força tècnic, endurit per les característiques del terreny, degut als forts desnivells i a la multitud de tallats infranquejables que hi havia. A més si li sumem la impenetrable vegetació que existia en determinats moments, que va fer perdre preciosos minuts a més d’un equip.

Finalment l’equip català FITEROS I FITIPALDIS, format per Albert Herrero i Jaume Folguera va ser qui s’emportà el gat a l'aigua , després de visitar 28 dels  45 controls que existien i aconseguir un total de 155 punts, i amb un temps final de 5:59:12.

Els van acompanyar al podi en segon lloc el C.D. NAVARRA amb 154 punts i en tercer lloc el Bascos del COLUMBIA/VIDARAID, amb 153 punts.


 +info: http://www.thewildboar.org


comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported