12 raiders amb opcions al premi finixer al Ranking Raider by no-city.com

Notícia | 31/05/2014 por Adrià Vall

Després de disputar-se 3 proves del Ranking Raider 2014 raidaventura.org by www.no-city.com 12 raiders continuen amb opcions d’aconseguir el premi finixer, aguantaran el ritme fins al final?

Xavier Carroza i Xavier Gruart lideren el ranking amb 569 punts, havent participat a les 3 proves realitzades fins ara i havent aconseguit 2 podis.  Els segueix la Silvia Mas a només 26 punts també amb 3 proves disputades i 1 podi.  En 4ª i 5ª posició els inseparables Chus Rubio i Jesus Baldó, seguits de Amadeu Breva, Joan Gómez, Jose Ramon Fernandez, Aitor Rodríguez i Ernesto Cobacho (amb podi al CATRaid Berguedà) que completen el top 10 del ranking i més de 400 punts. Amb 11ª i 12ª posició Toni Muné i Xavier Rodríguez, que compten les participacions per podis, tots dos havent disputat 2 proves i havent aconseguit 2 podis cadascun.

Veure el Raider Raider complet.


Abans de l’estiu queden per realitzar 2 raids del Ranking Raider, el proper cap de setmana 7 de juny el Raid Illa de Rodes i el 21 de juny l’Indiketes Adventure Race.

Cròniques dels 3 raids disputats fins ara:

AX1 Caldes

AX2 Llèmena

FCOC1 CATRaid Berguedà


Pel Raid Illa de Rodes hi haurà en joc 188 punts per la categoria èlit, 129 per aventura, i 100 per iniciació i familiar.


Gràcies a www.no-city.com per fer possible el Ranking Raider.

No-City.com és la única botiga física i virtual de la península especialitzada en esports d’orientació i curses de muntanya: curses d’orientació esportiva, raids, rogaines, curses de muntanya en general i serveis complementaris (cursos, formacions, cartografia, etc). Nascut de la pràctica de les diverses modalitats No-City vol oferir a tots i totes els i les practicants d’aquestes modalitats un espai on ser ben atesos i/o assessorats.

No dubteu a visitar-nos o a consultar, també sobre tot allò que no trobeu a la web. Ens trobareu a No-City.com, a la nostra botiga física a Sarrià de Ter (Girona). http://goo.gl/maps/TvzzL o a info@no-city.com . 


Autor
Adrià Vall
Sección raids, editor y director
comments powered by Disqus
Licencia Creative Commons Raid Aventura se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Unported